۰۲۱-۸۷۷۰۰۹۱۳

روش های اخذ اقامت کانادا

روش های اخذ اقامت کانادا
۳۰ اسفند

اگر به دنبال شروع یک زندگی جدید در کشوری ایده‌آل هستید، به احتمال زیاد درباره اخذ اقامت کانادا فکر کرده‌اید. اقتصاد روبه رشد، دانشگاه های معتبر در سطح جهانی، سطح بالای رفاه اجتماعی و وجود فرهنگ‌های مختلف درکانادا، این کشور را به یکی از اصلی‌ترین مقاصد مهاجران در سراسر دنیا تبدیل کرده است.

کانادا علاوه بر امنیت بالا، کشوری مهاجرپذیر است و می‌توان به شیوه‌های گوناگونی همچون مهاجرت کاری، مهاجرت تحصیلی، مهاجرت از طریق نسبت فامیلی یا اساپنسری، مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری و یا خودحمایتی اقامت دائم این کشور را اخذ نمود.

انواع روش های دریافت اقامت کانادا

مهاجرت کاری به کانادا و دریافت اقامت

در سال های اخیر کانادا بخاطر وجود فرصت‌های شغلی زیاد و پایین بودن نرخ تورم کشوری فوق العاده برای کار و تجارت شناخته شده است. قبل از مهاجرت کاری به کانادا باید با برنامه‌های مهاجرتی شغلی به کانادا آشنا شوید. سپس با توجه به شرایط خود نسبت به انتخاب بهترین و مناسب‌ترین گزینه اقدام نمایید. 

1. اکسپرس اینتری (Express Entry)

برنامه مهاجرت کاری اکسپرس اینتری یکی از سریع‌ترین روش‌های مهاجرت و اخذ اقامت کانادا به صورت دائمی محسوب می‌شود چرا که بیش از 80 درصد برندگان این برنامه، در پروسه‌ای کمتر از 4 ماه موفق به اخذ اقامت دائم کانادا می‌شوند.

برنامه مهاجرت کاری اکسپرس اینتری مناسب نیروهای متخصص، بازرگانان و فارغ التحصیلان مسلط به زبان‌های انگلیسی و فرانسه است. در این روش صلاحیت متقاضیان بر اساس یک سیستم امتیازدهی به نام CRS بررسی و با توجه به فاکتورهایی چون سن، تحصیلات و تجربه کاری امتیازدهی می‌شوند.

اگر شما صلاحیت لازم را داشتید و توانستید با روش اکسپرس اینتری پذیرش بگیرید می‌توانید به همراه خانواده خود به کانادا مهاجرت کنید اما باید ثابت کنید که از وضعیت مالی مناسبی برخوردار هستید و می‌توانید از خانواده خود حمایت مالی کنید. همچنین این روش مهاجرتی نسبت به سایر برنامه‌های مهاجرت کاری، کم هزینه‌تر است و شامل کارمزدهای فدرال کمتری می‌شود.

2. برنامه استانی کانادا (Provincial Nominee Program)

برنامه مهاجرتی PNP این اجازه را به هر استان می‌دهد که با توجه به شرایط اقتصادی و مشاغل مورد نیاز خود اقدام به جذب نیروهای متخصص کنند. متقاضیان این برنامه در صورت داشتن حداقل یک سال سابقه کار و تائید صلاحیت، موفق به اخذ اقامت کانادا به صورت دائم در آن استان خواهند شد.

لازم به ذکر است که برای استفاده از این روش باید ثابت کنید که از تمکن مالی مناسبی برخوردار هستید و می‌توانید از نظر مالی خود و خانواده خود را حمایت کنید. بسته به هزینه‌های زندگی استانی که در آن پذیرش دریافت می‌کنید حداقل سرمایه مورد نیاز متفاوت خواهد بود.

مزیت روش PNP این است که نسبت به دیگر روش‌های مهاجرت کاری به کانادا همچون اکسپرس اینتری نیاز به مهارت و امتیاز پایین‌تری دارد و کسانی که واجد شرایط روش اکسپرس اینتری نیستند، می‌توانند به عنوان روش جایگزین از آن بهره ببرند.

از معایب این روش نیز می‌توان به پروسه طولانی مدت آن اشاره کرد که عموما بین 1 تا 2 سال زمان می‌برد. روش مهاجرتی PNP محدودیت استانی دارد، به این معنی که شما فقط باید به استانی که خواهان کار شماست مهاجرت کنید، همچنین نسبت به دیگر روش‌های مهاجرت کاری، گران‌تر تمام می‌شود و کارمزدهای بیشتری را شامل می‌شود.

مهاجرت کاری به کانادا و دریافت اقامت

3. مهاجرت به پایلوت آتلانتیک (Atlantic Immagration Pilot)

یکی از راه‌های اخذ اقامت کانادا به صورت دائم جذب نیروی کار در برنامه مهاجرتی پایلوت آتلانتیک (AIP) یکی از استان‌های اقیانوس اطلس است. در صورتی که یک کارفرمای تعیین شده در یکی از استان‌های اقیانوس اطلس به منظور جذب نیروی کار برای یک تبعه خارجی فرصت‌های شغلی اعلام نماید افراد خارجی جویای کار که خواهان زندگی در کانادا و اخذ اقامت دائم در این کشور هستند، می‌توانند از این موقعیت‌ها استفاده کنند و در صورتی که در کار خود موفق عمل کنند کارفرمایان می‌توانند از دولت کانادا اقامت دائم این شخص را درخواست نمایند.

برای اخذ اقامت کانادا با روش پایلوت آتلانتیک باز هم نیاز به اثبات تمکن مالی دارید. اما مهم‌ترین مزیت این روش ساده بودن شرایط آن است، به این معنا که شما برای استفاده از این روش مهاجرتی نیاز به مهارت‌های کاری و زبانی بالایی ندارید و چنانچه بتوانید شرایط مورد نیاز کارفرمای خود را احراز کنید، امکان استفاده از این روش وجود خواهد داشت.

میزان سرمایه‌ای که به این منظور نیاز است، نسبت به سایر روش های مهاجرت کاری به کانادا کمتر و به صرفه‌تر است و خود این موضوع نیز می‌تواند برای کسانی که سرمایه کمی دارند یک مزیت مهم اقتصادی باشد.

از معایب برنامه مهاجرتی پایلوت آتلانتیک می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

روند مهاجرت تحصیلی و اخذ اقامت کانادا

در حال حاضر بخاطر رنکینگ بالای دانشگاه‌های کانادا در سطح جهانی، مدارک معتبر دانشگاه‌های کانادا، شهریه‌های مناسب نسبت به کشورهای اروپایی و آمریکایی، اجازه کار در کنار تحصیل، امکان استفاده از بورس‌های گوناگون تحصیلی، رفتار خوب کشور کانادا با مهاجران و تمایل کشور کانادا برای جذب دانشجویان بین المللی، مهاجرت تحصیلی به کانادا یکی از پر تقاضاترین روش‌های مهاجرت به کانادا محسوب می‌شود.

توجه داشته باشید که محصلان بین المللی در ابتدای ورودشان به کانادا قادر به اخذ اقامت دائمی نخواهند بود و زمانی می‌توانند برای اقامت دائمی کانادا اقدام نمایند که تحصیلشان در این کشور به اتمام رسیده باشد. برای اخذ مهاجرت تحصیلی به کانادا ابتدا نیازمند اخذ ویزای تحصیلی کانادا هستید.

پس از پذیرش گرفتن در یکی از مراکز آموزشی کانادا و اخذ ویزای تحصیلی کانادا می‌توانید در این کشور به تحصیل پرداخته و در کنار تحصیل کار کنید. این کار به شما کمک خواهد کرد که راحت‌تر از عهده مخارج زندگی و تحصیل در کانادا بربیایید.

مهاجرت تحصیلی کانادا شیوه بسیار مناسبی برای افرادی است که می‌خواهند آینده کاری و زندگی خود را به صورت مستحکم بنا کنند. شما می‌توانید علاوه بر تحصیل در یک دانشگاه معتبر، موقعیت شغلی آینده خود را نیز خلق کنید و با تجارب کاری و زندگی کانادایی در حین تحصیل خود آشنا شوید.

روند مهاجرت تحصیلی و اخذ اقامت کانادا

اخذ اقامت کانادا با ویزای اسپانسری (اقامت گرفتن برای خانواده)

یکی از سیاست‌های کشور کانادا نزدیک کردن شهروندان کانادایی به خانواده‌های خود است. از این جهت افرادی که در کانادا زندگی می‌کنند قادر خواهند بود از طریق این ویزای اسپانسری برای خانواده خود اقامت دائمی دریافت کنند. برای اسپانسر شدن در ویزای خانوادگی، فرد باید دارای اقامت دائمی یا شهروندی کشور کانادا باشد.

 این دسته از متقاضیان می‌توانند برای همسر و فرزندان خود دعوت‌نامه ارسال کنند و مجوز اقامت دائمی آن‌ها را کسب نمایند. در حال حاضر متقاضیان با ویزای اسپانسری کانادا قادر به اخذ اقامت دائم برای والدین خود نخواهند بود. اما توجه داشته باشید والدین نیز، تحت سوپر ویزای کانادا می‌توانند به این کشور مهاجرت کنند.

سرمایه گذاری و اخذ اقامت کانادا

ویزای سرمایه گذاری مناسب افرادی است که از دارایی و تمکن مالی کافی برخوردار هستند یا مدیریت کسب کاری را خارج از کانادا بر عهده دارند. کشور کانادا با اجازه سرمایه‌گذاری افراد با تجربه، بستر رشد و پیشرفت اقتصادی این کشور را فراهم کرده است.

اگر شما یک کارآفرین خلاق و نوآور هستید و می‌توانید کاری در مقیاس جهانی به وجود آورید، اگر ایده استارت آپی شما قابلیت رقابت در سطح جهان را داشته باشد و یا یکی از شرکت‌های معتبر در کانادا از ایده شما حمایت کند، می‌توانید به کانادا مهاجرت کنید.

برای این کار علاوه بر داشتن مهارت‌های زبانی و تجارب کاری کافی احتیاج به مبلغ کافی برای سرمایه‌گذاری و ایجاد موقعیت شغلی برای تعداد به خصوصی از شهروندان کانادایی دارید که جزییات این شرایط با توجه به برنامه‌های استان‌های کانادا متفاوت است.

در حال حاضر دو برنامه سرمایه گذاری در کانادا دایر است که شامل برنامه سرمایه گذاری فدرال و برنامه کبک می‌شوند. هر دو برنامه به متقاضیان ثروتمندی که قصد سرمایه گذاری در این کشور را داشته باشند مجوز اقامت دائمی صادر می‌کنند. همچنین متقاضیان تحت این برنامه می‌توانند اقامت همسر و فرزندان خود را نیز دریافت نمایند.

آیا می‌دانید شرایط دریافت ویزای استارتاپ کانادا چیست؟ و این ویزا مناسب چه افرادی است؟ برای کسب اطلاعات دقیق با کارشناسان اسمارتاپ تماس بگیرید.

مهاجرت و اخذ اقامت کانادا از طریق خود حمایتی

مهاجرت از طریق خود حمایتی به افراد خود ساخته که در زمینه‌های فرهنگی یا ورزشی فعالیت تخصصی داشته باشند، اجازه اقامت دائم در کانادا می‌دهد. 

چه افرادی از طریق خودحمایتی می‌توانند به کانادا مهاجرت کنند؟

Rate this post
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.