۰۲۱-۸۷۷۰۰۹۱۳

چرا استارتاپ ویزا؟

<strong>چرا استارتاپ ویزا؟</strong>
۲۵ آذر

یکبار برای همیشه:

چرا استارتاپ ویزا؟

با جستجویی ساده در صنعت مهاجرت، به راحتی می‌توان متوجه این موضوع شد که وابسته به شرایط متقاضیان مهاجرت، گونه های مختلفی از روش ها در دسترس هستند. بدیهی است که برای سنین ۱۸ تا ۲۵ سال، الگوی مهاجرت تحصیلی مناسب باشد. یا برای رسته های خاص شغلی که مدرک تحصیلی و سابقه شغلی یکسانی داشته و همچنین زیر ۳۵ سال سن دارند، گزینه ویزای کاری جذابیت زیادی دارد. برای متقاضیانی که ثروت زیادی دارند، الگوهای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری نیز وجود دارد.

اما حقیقت اینجاست که برای گستره زیادی از متقاضیان مهاجرت، عملا بهترین و سودمند ترین روش برای مهاجرت ویزاهای استارتاپی است. در ادامه به صورت کوتاه این دلایل را می‌خوانیم:

شاخص هزینه:

هزینه انواع استارتاپ ویزا، به غیر از کانادا و انگلیس، از اغلب روش های اقامتی در مارکت مهاجرت کمتر است. در مقایسه با روش های ثبت شرکت ۲۰٪ کمتر، در مقایسه با الگوهای سرمایه گذاری ۲۵ برابر کمتر و حتی در مقایسه با الگوی های تمکن مالی ۴۰٪ کمتر. پس این مسیر به لحاظ هزینه برای متقاضیان مطلوب تر است.

شاخص سن:

استارتاپ ویزا الزام سنی برای متقاضیان ندارد. و ما سابقه اخذ اقامت از ۲۴ سال تا ۵۹ سال سن را برای متقاضیان داشته ایم.

شاخص کشورهای در دسترس:

در الگوی ثبت شرکت اغلب کشورهای جهان اول قابلیت ارائه اقامت به متقاضیان ندارند. برای مثال نمی‌توان از طریق ثبت شرکت در کانادا، آمریکا،‌ فرانسه یا هلند اقامت دریافت کرد. در صورتی که از طریق ویزای استارتاپ می‌توان در کانادا، ‌آمریکا،‌ انگلیس؛ فرانسه؛ ‌فنلاند، هلند، پرتغال و ژاپن اخذ اقامت کرد.

شاخص درآمد و کسب وکار:

یکی از مهمترین دغدغه های متقاضیان مهاجرت، درآمد مطلوب پس از رسیدن به کشور مقصد است. این حقیقت که در این فرآیند بخش عمده ای از هزینه ها مربوط به ساختن کسب وکار واقعی جذابی است که می‌تواند مبنای کسب درآمد متقاضی پس از رسیدن به کشور مقصد باشد،‌آن را به هدفی قابل اعتماد در نگاه ما تبدیل می‌کند.

شاخص مهاجرت همراه با خانواده:

در بسیاری از روش های مهاجرت، امکان مهاجرت همزمان با خانواده ندارد. اما در ۹۰٪ روش های استارتاپ ویزا امکان مهاجرت به صورت همزمان با خانواده وجود دارد.

شاخص تحصیل فرزندان:

با به دست آوردن اقامت این کشورها،‌ هزینه تحصیل فرزندان متقاضیان رایگان خواهد بود‌و دیگر نیاز نیست با اخذ ویزای تحصیلی برای فرزندان از هزینه های بالای تحصیل آنها پشتیبانی ارزی نمود.

برای ورود به فرآیند ویزای استارتاپ چه پیش نیازهایی وجود دارد؟

  • داشتن مدرک لیسانس ( در هر رشته ای)
  • تسلط نسبی به زبان انگلیسی ( نیاز به مدرک زبان نیست)
  • داشتن روحیه کاری و مثبت اندیش

از میان چه کشورهائی قدرت انتخاب داریم؟ ( دسامبر ۲۰۲۴)

 

کانادا

هلند

ژاپن

اتریش

انگلیس

فنلاند

امارات متحده عربی

دانمارک

فرانسه

پرتغال

سنگاپور

شیلی

با پر کردن فرم زیر از شانس دریافت مشاوره تخصصی رایگان، درباره امکان استفاده شما و خانواده تان از این روش بهره مند شوید.



دارندگان ویزای استارتاپ ویزا

آنچه در کنارتان به سرانجام خواهیم رساند …

سوالات پر تکرار

از بین تمامی کشورهایی که روش استارتاپ ویزا را پشتیبانی می کنند، فقط در کشورهای انگلستان، کانادا و سوئد ارائه مدرک تسلط به زبان انگلیسی به صورت رسمی الزامی می باشد و در سایر کشورها این امر یک الزام نیست.

شما در این روش مانند هر روش مهاجرتی دیگری، برای دریافت ویزا باید مدارکی دال بر اینکه از پس هزینه های زندگی حداقل یک سال خود و خانواده تان بر می آیید ارائه نمایید. خبر خوش اینکه نیازی نیست این مبلغ تمکن را الزاماً با خود به کشور مقصد منتقل نمایید.

در تمامی کشورهای صادرکننده استارتاپ ویزا، نفر همراه (همسر) اجازه کار آزاد و تمام وقت دریافت می نماید. جالب اینجاست که در کشورهای کانادا، انگلستان، فنلاند، دانمارک و پرتغال نفر اصلی پرونده نیز علاوه بر فعالیت بر روی استارتاپ، اجازه کار آزاد دریافت می نماید.

همچنین در تمامی این کشورها فرزندان تا سن 18 سالگی اجازه تحصیل رایگان در مدارس دولتی را به دست خواهند آورد.

از نظر قانون در تمامی کشورهای صادرکننده استارتاپ ویزا، افراد با سن بالای 18 سال اجازه تقاضا و ورود به این برنامه به عنوان نفر اصلی را دارا می باشند.

در روش استارتاپ ویزا برای تمدید اقامت اولیه و دریافت اقامت بعدی گزینه های مختلفی وجود دارد که مهمترین آنها عبارتند از:

 مدارکی ارائه دهید که اثبات نماید کسب و کار شما از حالت ایده صرف خارج و به مرحله تجاری سازی وارد شده است.

کسب و کار جدیدی در حوزه جدیدی آغاز نماید و به عنوان خویش فرما مشغول به فعالیت و درآمدزایی شوید.

نفر اصلی و یا همراه موفق به دریافت پیشنهاد کاری از کارفرمای معتبر شوند و روش اقامتی خود را از استارتاپ ویزا به ویزای کاری تغییر دهند.

سرمایه گذاری خاصی در این روش به عنوان الزام تعیین نشده است ولی طبیعتاً هر کسب و کاری برای راه اندازی و توسعه در مراحل مختلف نیازمند سرمایه گذاری توسط بنیانگذاران و یا جذب سرمایه از طرف سرمایه گذاران خصوصی می باشد.

گامهای اساسی و مشترک در روش استارتاپ ویزا در کشورهای مختلف به شرح زیر می باشند:

یافتن ایده مناسب کسب و کار

مستندسازی و آماده نمودن مدارک فنی

دریافت تاییدیه از نهادهای صادرکننده نامه حمایتی

ارائه مدارک و دریافت ویزای ورود به کشور مقصد

لازم به ذکر است این مراحل ممکن است در کشورهای مختلف تفاوتهای جزئی در اجرا داشته باشند.

این روش بسته به کشور مقصد، امکان اقدام از یک نفر تا 5 نفر به عنوان هم بنیانگذار را فراهم می نماید.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.