نوآوری، تحول آفرینی و استارتاپ واژه های مترادف با یکدیگر هستند. وقتی از استارت آپ صحبت می کنیم، طبیعتاً به فکر محصولات نوآورانه، فناوری های تحول آفرین و دستگاه های هوشمند می افتیم.
استارتاپ ها مکان هایی هستند که نوآوری در آنها اتفاق می افتد. با معرفی فن آوری های نوظهور مانند AI ، IoT و Blockchain ، تبدیل ایده های نوآورانه به واقعیت بسیار آسان تر شده است.
اگر استارت آپ شما متشکل از یک تیم 1 تا 5 نفره است، پس استارت اپی بسیار چابک است. درواقع، در این نوع استارت آپ، محصولات نوین و مبتکرانه ای را تولید، آزمایش و تکرار می کنید تا آماده ورود به بازار شوند.
با این حال، با رشد استارت آپ، وجه نوآوری استارت آپ شما شروع به اضمحلال می کند. وقتی سرمایه استارتاپ از یک یا دو راند (دور) سرمایه گذاری تامین می شود، فاز نوآوری آن کمرنگ می شود. در این مرحله، به منظور افزایش بازده سرمایه، می بایست برروی افزایش اندازه (نفرات) تیم و همچنین افزایش تولید و کار تمرکز کنند؛ چرا که کار از این نقطه رو به خرابی می رود.
مطمئناً برای گسترش کار، تامین سرمایه امری ضروری است. اما شرکت های نوپا، برای تطابق با انتظارات سرمایه گذاران، بیش از آنکه به نوآوری بپردازند، بر سودآوری تمرکز می کنند.
معمولاً مشاهده می شود که 90٪ استارت آپ ها ظرف صرفا دو سال از تاسیسشان با شکست مواجه میشوند. نداشتن نوآوری یکی از دلایل اصلی این شکست است.
منظور از دور یا راند تامین سرمایه (funding)، دور یا راندهایی از تامین مالی است که استارت اپ ها برای بالا بردن سرانه درآمدی خود طی می کنند