۰۲۱-۸۷۷۰۰۹۱۳

انواع ویزا

انواع ویزا
۲۶ آذر

همان‌طور که می‌دانید زمانی که می‌خواهید به کشوری سفر کنید نیاز به مجوز دارید که همان ویزا نام دارد. برای درخواست ویزای بعضی از کشورها می‌توان از طریق سایت سفارت و یا روش‌های دیگری که سفارت آن کشور معرفی کرده اقدام کرد. ولی این به تنهایی ویزا تلقی نمی‌شود. مثلا کانادا برای کلیه مسافران به جز اتباع ایالات متحده آمریکا که با هواپیما به این کشور سفر می‌کنند، قبل از ورود ویزای الکترونیک درخواست می‌کند.

باید بدانید که حتی ویزای تجاری هم به طور عادی اجازه نمی‌دهد که دارنده آن بدون مجوز در کشور میزبان کار اضافه انجام دهد. گاهی اوقات اعتبار ویزا بستگی به مدت زمان اقامت در آن کشور دارد ولی بعضی وقت‌ها نیز نشان دهنده مدت زمانی است که شخص می‌تواند به آن کشور وارد شود. ( مشاهده مزایا و معایب ویزای استارتاپ کانادا )

شرایط اخذ انواع ویزا

باید بدانید که انواع مختلفی از ویزا وجود دارد که ما در این مقاله قصد داریم شما را با انواع ویزا آشنا کنیم. دریافت انواع ویزا با توجه به شرایط شما و شرایط کشوری که قصد ورود به آن را دارید، متفاوت است.

شرایط اخذ انواع ویزا

ما در ادامه شرایط اخذ انواع ویزا را به طور کامل بیان کرده‌ایم:

ویزای نمایشگاهی، تجاری و هنری:

کسانی که قصد شرکت در نمایشگاه‌هایی که سالانه در برخی از کشورها برگزار می‌شوند، را دارند، باید ویزای نمایشگاهی داشته باشند.

ویزای تجاری معمولا برای صاحبان مشاغل صنعتی است. مثلا زمانی که میخواهند برای شرکت در نمایشگاه‌های دوره‌ای و همایش‌های صنعتگران جهان به کشور دیگری سفر کنند.

ویزای هنری نیز برای بازیگران، نقاشان، موسیقی‌دان‌ها و… که برای شرکت کردن در همایش‌های فرهنگی هنری، فستیوال‌های سالانه، گالری‌ها، همکاری با سازمان های خارجی و… هستند، می‌باشد.

ویزای پزشکی و ویزای کنفرانس: 

این ویزا برای بیمارانی است که باید برای درمان به خارج از کشور بروند. آن‌ها می‌توانند با ارسال مدارک پزشکی به کشور مورد نظر ویزای خود را دریافت کنند.

 ویزای کنفرانس برای کسانی است که برای شرکت در کنفرانس‌های خارجی می‌روند، یا اینکه خود شخص می‌خواهد کنفرانس برگزار کند. مانند پزشکان، اساتید دانشگاه، دانشجویان و شخصیت‌های علمی فرهنگی 

ویزای توریستی گروهی، انفرادی و خانوادگی: 

اگر می‌خواهید برای سفر به کشور دیگری بروید باید ویزای گروهی را دریافت کنید، این ویزا، یک ویزای سینگل است و مدت اقامت آن بستگی به تعداد روزهای سفر دارد. اگر شما می‌خواهید تنهایی به کشوری سفر کنید، می‌توانید از ویزای انفرادی استفاده کنید. این ویزا هم سینگل و هم مولتی دارد. ویزای خانوادگی نیز برای افرادی صادر می‌شود که یکی از افراد خانواده و نزدیکانش در یک کشور دیگر اقامت دارد و برای رفتن به آن کشور از این ویزا استفاده می‌کند

ویزای دانشجویی و تحصیلی: 

ویزای دانشجویی برای دانشجویانی است که فقط به خاطر شرکت در مسابقه، همایش‌های ملی و … به کشوری سفر می‌کنند. ویزای تحصیلی برای داوطلبانی است که می‌خواهند در یکی‌ از سطح‌های کارشناسی، کارشناسی ارشد یا دکترا در کشور دیگری ادامه تحصیل دهند یا اینکه می‌خواهند در یکی از کلاس‌های زبان کشور موردنظر شرکت کنند.

ویزای سیاسی و مطبوعاتی: 

ویزای سیاسی مخصوص افراد سیاسی و دیپلماتیک یا شخصیت های دولتی است که برای انجام کارهای سیاسی و جلسه های کاری صادر می‌شود. ویزای مطبوعاتی نیز برای شخصیت های مطبوعاتی، خبرنگاران و اصحاب رسانه است که برای انجام کارهای خبری به خارج از کشور میروند.

ویزای بازنشستگی:

برخی افراد بعد از اینکه بازنشسته می‌شوند، با هدف اینکه بتوانند در شرایط رفاهی ایده‌آل زندگی کنند و با داشتن وضعیت مالی مناسب می‌توانند ویزای بازنشستگی کشور موردنظر خود را دریافت کنند و بعد از مدتی اقامت دائم بگیرند. حداقل سن مجاز برای گرفتن این ویزا در بعضی کشورها 50 و در بعضی کشورها 55 است.

ویزا بدو ورود (arrival on visa): 

این ویزا مخصوص کشورهایی است که برای رفتن به آن ‌جا احتیاجی به انجام کارهای اداری نداریم، و فقط زمانی که به مرزهای کشور رسیدیم، با پرداخت مبلغی برای خروج، اجازه وارد شدن به خاک آن کشور را پیدا می‌کنیم. در برخی از کشورها نیاز به یک سری مدارک نیز هست.

ویزای بدو ورود

ویزای ترانزیت: 

این ویزا فقط برای تردد در محوطه فرودگاه و فقط برای چند ساعت است. این ویزا برای افراد غیر مهاجر است. مثلا زمانی که مسافری می‌خواهد به کشوری سفر کند و مجبور است بین راه در فرودگاهی اقامت کند تا خط پروازش را تغییر دهد، نیاز به این ویزا دارد.

ویزای زیارت و ویزای شنگن:

ایرانی‌ها برای رفتن به اماکن زیارتی و مذهبی باید این ویزا را دریافت کنند. همچنین شما با داشتن ویزای شنگن می‌توانید به 26 کشور اروپایی که عضو اتحادیه شنگن هستند، سفر کنید.

ویزای مهاجرتی و ویزای ورزشی: 

ویزای مهاجرتی مخصوص افرادی است که به خاطر ازدواج با فردی که شهروند قانونی کشور دیگری است و مجبور به ترک وطن هستند، صادر می‌شود.

ویزای ورزشی برای ورزشکارانی صادر می‌شود که می‌خواهند در کشور دیگری مسابقه دهند و یا فقط قصد دارند در اردوهای ورزشی که در کشورهای خارجی است شرکت کنند. 

ویزای الکترونیکی (E-VISA): 

با این ویزا نیاز به هیچ گونه برچسبی یا مهری در پاسپورت نیست و فقط میتوان از روی شماره پاسپورت فرد، پاسپورت صادر کرد.

کشورهایی که ویزای الکترونیکی صادر می کنند، شامل:

کشور آش‌گوا و باربودا، کشور استرالیا، کشوربحرین، کشور کامیوج، کشور جیبوتی، کشور گرجستان، کشور ساحل عاج، کشور کویت، کشور نیوزلند، کشور روآندا، کشور سائوتومه و پرنسیپ، کشور ترکیه، کشور ارمنستان، کشور آذربایجان، کشور ویتنام، کشور برزیل، کشور کانادا، کشو اتیوپی، کشور هند، کشور کنیا، کشور میانمار، کشور عمان، کشور سنت کیتس و نویس، کشور سریلانکا، کشور اوگاندا است.

بیشتر بخوانید: ویزای استارتاپ کانادا

باید بدانید که نرخ ویزا و زمان صدور ویزا برای کشورهای مختلف، متفاوت است. شما می‌توانید با مراجعه به سفارت‌ها و یا کارگزاری‌های سفارت، از هزینه ویزای هر کشوری مطلع شوید.

ویزای الکترونیکی
انواع ویزا آلمان و ویزای شنگن:

آلمان:

شنگن:

انواع ویزا اتریش و ویزای استرالیا:

اتریش:

ویزاهای دیگر اتریش که شامل:

استرالیا:

کشورهای زیر، سخت‌ترین کشورها برای گرفتن ویزا در سال 2020 هستند:

عربستان سعودی، بوتان، پاکستان، نیجریه، ترکمنستان، ایران، کره شمالی، چین، روسیه

انواع اقامت اروپا:

امیدواریم که این مقاله، تمامی اطلاعات راجب به انواع ویزا را به شما آموزش داده باشد و اطلاعات کافی در این رابطه را کسب کرده باشید. شما می‌توانید برای اطلاعات بیشتر با مشاوران خبره اسمارتاپ ویزا در این زمینه مشورت کنید.

3/5 - (2 امتیاز)
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.